In  plaatselijke nieuwsblaadjes begint de kop boven een verslag als dit steevast met woorden als ‘Geslaagde ..’of ‘Succesvolle ..’ Als echter Lions zich werpen op activiteiten dan kun je er van uit gaan dat het allemaal nog een tandje hoger gaat. Geen quiz in een dorpshuis dus, maar meteen in Het Hemeltje.

Woensdag 8 november was het weer zover:  Een tiental teams van 4 à 6 deelnemers trok naar het Ulftse Hemeltje om in het kader van de jaarlijkse Pubquiz de strijd aan te binden in acht rondes van tien vragen.

Aan het eind van een gezellige en spannende avond kon het mooie bedrag van € 550 worden overgedragen aan de Stichting Noodhulp Zelhem, dit jaar aangewezen aan het 'goede doel' van deze activiteit.

Ook in het najaar van 2018 staat weer een Lions Pubquiz op de rol.